Vīriešu orgasms – erekcija jaunā līmenī

Liela uzmanība tiek pievērsta sievietes labsajūtai un orgasmam. Taču nevaram atstāt novārta spēcīgo dzimumu. Tapēc šajā rakstā neliels pārskats par to kā vīrietis var paildzināt erekciju.

Lielāks un stiprāks

Dzimumlocekļa pumpis ir vīriešiem paredzēta ierīce, ar kuras palīdzību palielināt dzimumlocekļa izmēru un veicināt asinsriti dzimumlocekļa asinsvados. Tādejādi vīrieša dzimumlocekļa jūtīgums pastiprinās un arī erekcijas ilgums paildzinās.

Ir pieejami dažādi dzimumlocekļa pumpji. Tos veido cilindrs un sūknītis. Ar sūkņa palīdzību cilindrā tiek veidota zemspiediens. Spiediens, kas veidojies cilindrā, veicina asinsriti erkecijas audos dzimumloceklī. Caurspīdīgais cilindrs ļauj sekot līdzi notiekošajam. Atšķirība starp pumpjiem ir pieejami dažādi sūkņi, iespējams, pat motorizēti. Pumpjiem var būt arī spiediena mērītājs, kas palīdz sekot līdzi radītajam spiedienam. Dzimumlocekļa pumpjus var izmantot arī dušā un vannā.

Motorizētie pumpji ir vairāk piemēroti jau pieredzējušiem lietotājiem, kas pieraduši pie pumpja radītajām sajūtām, izmantojot manuāli lietojamos un iesācējiem paredzētiem pumpjiem.

Lietojot pumpjus jābūt uzmanīgiem un jāievēro piesardzība. Izmantojot pumpi, jāatceras, ka dzimumloceklis var “uzpampt”. Noteikti nevajag pārcensties ar pumpēšanu. Ar spēku un pārlieku aizrautību var nodarīt kaitējumu. Labāk regulāri un ievērojot instrukcijas sasniegsi labakos rezultātus.

Garāks loceklis

Dzimumlocekļa pumpji palīdz erekcijai. Bet tie nepagarina to. Šim nolūkam ir pieejami dzimumlocekļa pagarinātāji. Dzimumlocekļa pagarinātājs palīdz pagarināt locekli, veicot tā muskuļu izstiepšanu. Dzimumlocelis tiek nepārtraukti “vilkts” garumā. Nepārtrauktā ietekme uz erekcijas audiem liek audiem sadalīties un rada jaunus audus. Dzimumlocekļa pagarinājums notiek vairākas stundas dienā vairāku mēnešu garumā, lai pamanītu rezultātus.

Noteikti jāmin, ka pirmā(s) lietošanas reize(s) būs sāpīgas. Arī šeit jāatceras, ka nav paredzēts izstiept loceklī līdz maksimumam pirmajās reizēs. Regulāra izmantošana ievērojot piesardzību radīs rezultātus.

Erekcijas gēli

Ir pieejami divu veidu erekcijas gēli. Erekciju stimulējošie un erekciju kavējoši gēli. Atkarībā no tā kādu efektu vēlaties sasniegt akta laikā, izvēlamies gēlu. Gēlu darbība balstās uz asinsrites veicināšanu stimulējošajos gēlos, un nervu jūtīguma mazināšanu erekciju kavējošos gēlos.

Tie ir izmantojami ārēji. Tos iespējams izmantot arī kā daļu no priekšspēles un kopīgā piedzīvojuma kopā ar partneri.

Nemazinot lubrikantu nozīmi, jāatceras, ka tie mazina stimulu uz dzimumlocekli. Visbiežāk runājot par lubrikantiem, uzmanību pievēršot sievietes labsajūtai. Taču lubrikants ir veids kā paildzināt dzimumaktu.

Masturbātori

Hormoni var darīt brīnumus ar ķermeni. Pārlieku uzbudinājums var stimulēt vai kavēt erekciju. Vīrieša masturbātori sneidz iespēju izjust jaunas sajūtas un mazināt “spriedzi”. Daudzi šeit padomās, ka ar roku var iztikt labi. Taču masturbators rada daudz stiprāku orgasmu. Runājam par orgamsu, kad sajūtas ir tik spilgtas, ka neatceries pats savu vārdu.

Varbūt kāds domā, ka masturbātori nav domāti “īstiem vīriešiem”. Bija laiks, kad tika uzskatīts, ka masturbē tikai vientuļnieki un neveikmsinieki. Nekad nevar būt tālāk no patiesības. Masturbēšana un masturbātori ļoti nozīmīgi uzlabo seksa dzīvi gan esot vienatnē, gan ar partneri. Kapēc lai vīrieši neizbaudītu seksu, specīgu orgasmu un aizraujošu seksa dzīvi?

Tiek uzskatīts, ka vīrieši izbauda seksu, tapēc tam atsevišķi nav jāpievērš tik lielu uzmanību. Tas nevarētu būt tālāk no patiesības. Vīrieši nespēj notēlot orgasmu. Vīriešiem arī ir pašcieņa un pārdomas par savu vīrišķību. Tapēc noteikti katrs vīrietis ir cienīgs saņemt uzmanību viņa labsajūtai un lieliskai seksuālajai pieredzei.